Βίντεο: Ενημερωτική εκδήλωση της ΔΙΑΔΥΜΑ για τους μαθητές στο πάρκο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων



Η ανακύκλωση των απορριμμάτων ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΙΑΔΥΜΑ στο πάρκο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής και την υποστήριξη του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.   Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση των μαθητών για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και περιελάμβανε τον συνδυασμό δράσεων και παιχνιδιών.
 
Την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στο θέμα της ανακύκλωσης απορριμμάτων υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Φώτης Ζυγούρης, ο οποίος παρακολούθησε την εκδήλωση της ΔΙΑΔΥΜΑ, αναφέροντας παράλληλα ότι η επόμενη δράση Δήμου και Δημοτικών Σχολείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με δράσεις δενδροφύτευσης στους χώρους των σχολείων.
 
Η αντίστοιχη εκδήλωση της ΔΙΑΔΥΜΑ για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Βελβεντού και Πλατανορεύματος θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Βελβεντού την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαΐου.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.