Ανταπάντηση του πρώην Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού σχετικά με την απουσία του Δημάρχου από ημερίδα



Αδίκησα τα υπηρεσιακά στελέχη και τον εντεταλμένο σύμβουλο με την προηγούμενη δημοσίευσή μου. Ήταν τόσο κοντά μου, αλλά δεν τους είδα. Φαίνεται ότι η πρεσβυωπία σε συνδυασμό με την υπερμετρωπία και τον αστιγματισμό είχαν ολέθρια αποτελέσματα. Οφείλω δημόσια συγνώμη. Mea culpa.

Όμως η ανάδειξη του θέματος δεν έγινε για να κάνω κριτική στις υπηρεσίες για πιθανή απουσία τους από την εν λόγω σύσκεψη. Τιμώ τους  μηχανικούς της  τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, έχω συνεργαστεί μαζί τους άψογα όλα τα χρόνια της θητείας μου και όλα τα έργα που εντάξαμε στο ΕΣΠΑ, ξεκίνησαν στην δική μας θητεία και συνεχίζουν να εκτελούνται σήμερα, εντάχθηκαν με την δική τους καθοριστική συνδρομή.
 
Όπως τιμώ και τον εντεταλμένο σύμβουλο για την φιλότιμη προσπάθεια που κάνει. Όμως είναι μόνος του.

Η ανάδειξη του θέματος έγινε για να τονίσουμε την απουσία του δημάρχου – σε αντίθεση με τους άλλους δημάρχους του νομού – από μια τόσο κρίσιμη ημερίδα, που αφορούσε την ανάπτυξη του τόπου μας, το μέλλον της περιοχής μας.

Και η ουσία είναι μία. Ο δήμαρχος ήταν απών από μια τόσο κρίσιμη και κορυφαία ημερίδα, όπως απών είναι και από την καθημερινή λειτουργία του δημαρχείου.

Και η προσπάθεια του συντάκτη της απάντησης να τον καλύψει δεν γίνεται πιστευτή, γιατί κι αν ακόμα υποθέσουμε ότι βρίσκονταν σε σύσκεψη στην Διεύθυνση  Δασών, θα μπορούσε πριν η μετά την σύσκεψη να συμμετέχει στην ημερίδα, ή εάν σύσκεψη απαιτούσε χρόνο να την αναβάλει για άλλη μέρα.

Εκτός αν δρόμος από Βελβεντό προς τα Λιβάδια Καταφυγίου, μέσα από περιοχή NATURA, έχει μεγαλύτερη γι αυτόν σημασία από την ενημέρωση για το νέο ΕΣΠΑ και για τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Β. Κωνσταντόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρώην Δήμαρχος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.