Αγορά δύο νέων αυτοκινήτων στην Π.Ε. Κοζάνης για τις υπηρεσιακές ανάγκες των υπαλλήλων της Περιφέρειας



Στην προμήθεια 2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων προχώρησε η Π.Ε. Κοζάνης προκειμένου να εξυπηρετούνται ασφαλέστερα και καλύτερα οι υπάλληλοι κατά τις υπηρεσιακές τους μετακινήσεις.

Η διαδικασία έγινε με ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό, τηρουμένων όλων των διαδικασιών που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία στις προμήθειες επιβατικών αυτοκινήτων, στον οποίο μειοδότησε η εταιρεία «ΓΙΑΡΑΜΑΖΗΣ Α.Ε.» προσφέροντας τιμή 35.940 € για 2 μοντέλα 1400cc πετρελαιοκίνητα.

Για να αγορασθούν τα συγκεκριμένα οχήματα, αποσύρθηκαν δύο αυτοκίνητα MERCEDES 2000cc τα οποία ήταν κοστοβόρα, καθώς στοίχιζαν περίπου 6.500 ευρώ ετησίως στη λειτουργία και στη συντήρησή τους, ενώ ήταν χρεωμένα στον εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχη.

Με την προμήθεια αυτή αφενός ανανεώνεται ο στόλος οχημάτων της Π.Ε. Κοζάνης και αφετέρου, λόγω του κατά πολύ μικρότερου κόστους συντήρησης και λειτουργίας των νέων αυτοκινήτων, θα γίνει πολύ σύντομα η απόσβεση της αγορά τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.