Το 2ο «500 Miles Road» από το Vespa Club Κοζάνης είναι γεγονός!



Πέρσι ως Vespa Club Koζάνης διοργανώσαμε τα πρώτα “500 μίλια” ξεκινώντας από την Κοζάνη και πηγαίνοντας Ιωάννινα, Αμφιλοχία, Ναύπακτο, Γαλαξίδι για διανυκτέρευση και την επόμενη μέρα, πέρασμα από Γραβιά, Λαμία, Λάρισα και κατάληξη στην Κοζάνη διανύοντας 839 χιλιόμετρα σε 24 ώρες πάνω σε Vespa.

Και εκεί που όλοι αναρωτιούνταν πως είναι δυνατόν, εμείς χαμογελούσαμε ικανοποιημένοι που οι «Ιταλίδες με τις καμπύλες» τα κατάφεραν.

Φέτος «πάμε βόρεια» που λέει κι ένα τραγούδι.

Η διαδρομή «χαλάρωσε» λιγάκι όσον αφορά στις ώρες (35 και 45 λεπτά). Κοζάνη – Θεσσαλονίκη – Παλιούρι – Σάρτη – Αρναία Χαλκιδικής (διανυκτέρευση)– Θεσσαλονίκη – Κοζάνη, αλλά τα χιλιόμετρα και πάλι αρκετά (782).

Τσεκάραμε τις «συντρόφους» μας, ακολουθήσαμε ένα υπερεντατικό πρόγραμμα (μιας ολάκερης ημέρας) εκγύμνασης γλουτιαίων, μέσης, προσαγωγών, σκληρών και μαλακών μορίων και μετά των απαραιτήτων διατάσεων είμαστε έτοιμοι.

Βενζίνη, λάδι, αδιάβροχα (πέρυσι για περίπου 200 χλμ μόνο εξωλέμβιες δεν βάλαμε στα Βεσπιά) και ραντεβού στο club εκεί γύρω στις 08:30 το πρωί του Σαββάτου, 9 του Μάη του σωτηρίου έτους 2015 για αναχώρηση.

Η επιστροφή θα μας βρει μαζί με τον «άμαχο πληθυσμό» και τα γυναικόπαιδα, απ τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαίου και μετά, στο Garderoba για απονομές και παρτάκι 60΄s.

Τα λέμε στην αναχώρηση. Και στην άφιξη στο Garderoba βεβαίως βεβαίως.

Καλό δρόμο.

0srthtrhsrt

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.