Ποιες περιοχές της Ελλάδας θέλουν να κάνουν καθημερινά σεξ και ποιες το… βαριούνται;



Ξέρατε ότι η ερωτική επαφή με τον/ην σύντροφό σας μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας; Είναι πολύ πιθανό οι κάτοικοι της Στερεάς Ελλάδας να το ξέρουν καλύτερα απ’ όλους αφού στο ερωτηματολόγιο του ΒlindChat για το πόσο συχνά θα ήθελαν να έχουν ερωτική επαφή με το σύντροφό το 61% δήλωσε «κάθε μέρα».

Στο BlindChat θέλουμε να ρίξουμε φως στα θέματα ταμπού στις σχέσεις και γι’ αυτό θέσαμε ερωτήσεις που «καίνε» στους χρήστες μας. Σε αυτό το blogpost αναλύουμε τα στοιχεία στην ερώτηση για το «Πόσο συχνά θα ήθελαν να έχουν ερωτική επαφή με τον/την σύντροφό τους, σε μία ιδανική σχέση».

Ξεχωρίσαμε τις απαντήσεις «Κάθε μέρα» & «Λίγες φορές το μήνα ή λιγότερο» για να εξετάσουμε τα δύο άκρα και σας έχουμε τα ποσοστά χωρισμένα σε διοικητικές περιφέρειες.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω γράφημα οι πιο απαιτητικές διοικητικές περιφέρειες της Ελλάδας είναι η Στερεά Ελλάδα, η Κρήτη και η Κεντρική Μακεδονία.


Σε προηγούμενα post μας είχαμε δει ότι οι διοικητικές περιφέρειες της Κρήτης και της Στερεάς Ελλάδας δεν είναι και από τις πιο “εύκολες” στα ερωτικά όμως απ’ ότι φαίνεται μόλις βρουν το κατάλληλο άτομο είναι αυτοί που θέλουν να έχουν πιο έντονη και σταθερή ερωτική επαφή.

Όσον αφορά τις περιοχές που βαριούνται περισσότερο απ’ όλους να έχουν ερωτική επαφή με τον/ην σύντροφό τους οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας φαίνεται να βρίσκονται στην κορυφή της λίστα. Στη Δυτική Ελλάδα 1 στους 4 προτιμά να έχει ερωτική επαφή λίγες φορές το μήνα ενώ στη Θεσσαλία ο αριθμός αυτός είναι 1 στους 5.

Πηγή: blindchat.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.