Κομμωτήριο Model Look στην Κοζάνη – Σοφία Παπαδοπούλου



Κομμωτήριο Model Loook: Απογειώνει την πιο όμορφη πλευρά των μαλλιών σας.
Όμορφο Look μαλλιών με την υπογραφή του κομμωτηρίου Model Look και των προϊόντων της Redken…

modelkartadipli560

46c45e93ba0700f7b6517a16268e87b7081aa01b

 

Το κομμωτήριο Model Look, σας παρέχει τις υπηρεσίες του από το 1999.

16 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, μαρτυρούν τη συνέπεια και την αξιοπιστία του κομμωτηρίου, που προσφέρει στους πελάτες του.

Στην καρδιά του κέντρου της πόλης, σε έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο, το κομμωτήριο Model Look, σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα περιποίησης και βαφες REDKEN.

{gallery}model1{/gallery}

Συνδυάστε την κομμωτική υψηλής τεχνογνωσίας, τεχνολογίας και εμπειρίας, με την ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Το styling των μαλλιών σας και η περιποίησή τους, είναι προσωπική υπόθεση του κομμωτηρίου Model Look.

Με τις νέες τάσεις της μόδας να εξαπλώνονται παγκοσμίως, η Σοφία Παπαδοπούλου, είναι η ειδικός για να σας προτείνει τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής και αναδείξει τα θετικά στοιχεία των μαλλιών σας.

Ένα άψογο Look, συνοδεύεται πάντα από μία τέλεια εμφάνιση μαλλιών. Αφεθείτε στα περίτεχνα χέρια του κομμωτηρίου Model Look και κλέψτε την παράσταση…

{gallery}model2{/gallery}

*Ρωτήστε τους ειδικούς του κομμωτηρίου για την υγεία των μαλλιών σας και απολαύστε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες μαλλιών, με την υπογραφή της εταιρείας REDKEN.

{gallery}model3{/gallery}

Κάθε χτένισμα ταυτίζεται με το προσωπικό σας στυλ, κάθε χτένισμα είναι ευκαιρία για δημιουργία! Στο κομμωτήριο Model Look, μπορείτε να κάνετε εξειδικευμένες εργασίες μαλλιών.

modeltimokatalogos450

 

Κομμωτήριο Model Look – Σοφία Παπαδοπούλου
Μεγ. Αλεξάνδρου 14 – Κοζάνη
Τηλ.: 2461033078 – 6945999884
e-mail: modellooksp@gmail.com
facebook: modellookκομμωτήριο

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.