Σύσκεψη του ΠΑΜΕ Κοζάνης για την προετοιμασία της απεργιακής συγκέντρωσης της 1ης Μάη



Η Γραμματεία Κοζάνης του Π.Α.ΜΕ διοργανώνει σύσκεψη την Τέταρτη 22/4 στις 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για την προετοιμασία της απεργιακής συγκέντρωσης της 1Ης  ΜΑΗ.

Στην σύσκεψη θα συζητηθεί το σχέδιο δράσης, οι διεκδικήσεις και οι στόχοι που απαιτούνται για την επιτυχία της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης. Βαρύτητα δίνεται ιδιαίτερα σε όλα εκείνα τα προβλήματα μισθολογικά, ασφαλιστικό, απλήρωτη δουλειά, συνθήκες εργασίας, ανεργία κλπ αλλά και ειδικότερα τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και πιο συγκεκριμένα η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο».  

Αυτή η Πρωτομαγιά δεν είναι μια ακόμα διαδήλωση. Δηλώνουμε την αγωνιστική ετοιμότητά μας, την απόφασή μας να υπερασπίσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Οι εργαζόμενοι δεν θα υποδεχτούν με αδράνεια, φόβο και υποχώρηση τα νέα μνημόνια όπως και να τα ονομάσουν, τα νέα δεινά στη ζωή τους για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας, συνεχίζουμε τις αγωνιστικές παραδόσεις του κινήματός μας, το δρόμο από το Σικάγο ως την Καισαριανή, μέχρι τις μέρες μας. Τιμάμε τους χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν σκληρά με τα αφεντικά και το κράτος τους σε όλο τον κόσμο για τις μεγάλες κατακτήσεις του 20ου αιώνα. Από το 8ωρο και τη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, την κοινωνική ασφάλιση, την Παιδεία, την Υγεία, τους αγώνες για τις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Συνεχίζουμε τον ίδιο δρόμο! Εμπνεόμαστε από το ίδιο φλογερό σύνθημα που γεννήθηκε μέσα από εργατικές εξεγέρσεις και μεγάλες μάχες: Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.