Με μεγάλη συμμετοχή το «Let’s do it» στην Κοζάνη



Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση εθελοντικών ομάδων στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος δήμου Κοζάνης για την παγκόσμια δράση Let’s do it (καθαρίζω τον πλανήτη σε μια μέρα).

49 ομάδες εθελοντών συμμετείχαν σε καθαρισμό δημόσιων χώρων, ευπρεπισμό χώρων πράσινου και αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, δείχνοντας έμπρακτα το σεβασμό για το δημόσιο χώρο, καθώς και την αγάπη για τον τόπο μας.

Αξίζει να τονιστεί η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών μικρής ηλικίας, οι οποίοι με την παρουσία τους εμπνέουν την ελπίδα για το μέλλον.

Οι ομάδες που συμμετείχαν είναι οι εξής:

Οι Τοπικές Κοινότητες Βατερού, Ξηρολίμνης, Ροδιανής, Κερασιάς, Εξοχής, Ν. Νικόπολης, Λευκόβρυσης, Αγ. Παρασκευής, Ρυμνίου, Αγ. Δημητρίου, Αλωνακίων, Μεταμόρφωσης, Καρυδίτσας, Ν. Χαραυγής, Πολυμύλου, Πρωτοχωρίου, Πτελέας, Μαυροδεντρίου, Μηλέας, Χρωμίου, οι Δημοτικές Κοινότητες Κρόκου και Κοζάνης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τα Δημοτικά και τα  Νηπιαγωγεία της Αγ. Παρασκευής και  της Ακρινής, τα Δημοτικά Σχολεία Καρυδίτσας και Πολυμύλου, το γυμνάσιο Λευκοπηγής, το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ, το 1ο ΕΚΚ, το Δημοτικό Γ. Κόνταρης, το 9ο και 12ο Δημοτικό, το Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κοζάνης, η Οικολογική Κίνηση, η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη- Τόπος να ζεις», ο Σύλλογος Ηπειρωτών, η Εθελοντική Ομάδα Λευκοπηγής, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ο Σύλλογος Κρεβατάκια, ο Σύλλογος «Μακεδνοί», το Κίνημα Εθελοντών Ποντοκώμης, ο Σύλλογος Αιμοδοτών, οι Διασώστες Κοζάνης, οι Εθελοντές Γειτονιάς,  ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Καισαρειάς με τη στήριξη του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τους περιμένουμε στην επόμενη δράση ‘Καθαρίζουμε την Ευρώπη’ στις 8- 10 Μαΐου για την οποία θα σταλεί πρόσκληση τις επόμενες ημέρες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.