Συλλυπητήριο μήνυμα του Δήμου Βοϊου για την κοίμηση του Ιερομόναχου Σεραφείμ Μαραγκίδη



«Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την κοίμηση του Ιερομόναχου Σεραφείμ Μαραγκίδη

Ο Ιερομόναχος Σεραφείμ Μαραγκίδης, εδώ και 60 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στο Βυθό Βοΐου, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, παρά τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια. Η απλότητα και η ταπεινοφροσύνη του κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των κατοίκων των χωριών της περιοχής, αλλά και όλων των επισκεπτών του Μοναστηριού, οι οποίοι βοήθησαν υλικά και ηθικά, με προσφορές, δωρεές και προσωπική εργασία στο δύσκολο και πολυσύνθετο έργο του.

Η προσφορά του στην προσπάθεια διάσωσης και διατήρησης του εν λόγω Μοναστηριού όλα αυτά τα χρόνια τεράστια, ανεκτίμητη και αξιέπαινη. Δυστυχώς, όμως, ορισμένες ενέργειές του, στην προσπάθεια φροντίδας του Μοναστηριού, στάθηκαν η αιτία να βρεθεί τον τελευταίο καιρό ενώπιων της δικαιοσύνης, παρά τις αγνές προθέσεις του.

Ευχόμαστε στον αείμνηστο Ηγούμενο Σεραφείμ καλό παράδεισο.

Μακαρία η μνήμη του».

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος
και το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.