Πτολεμαΐδα: Με αιμορραγικό σοκ στο Μποδοσάκειο 12χρονος ποδηλάτης από πτώση σε λακκούβα! Βίντεο



Το ρεπορτάζ από το e-ptolemeos.gr:

Στη χειρουργική κλινική του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας νοσηλεύεται ο 12χρονος ποδηλάτης που τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, όταν το ποδήλατό του αναποδογύρισε καθώς σκόνταψε στα σπασμένα πλακίδια του πεζοδρομίου της οδού Πόντου.

Το παιδί, που τραυματίστηκε με την άκρη του τιμονιού του ποδηλάτου του ψηλά στο μηρό, κοντά στη μηριαία αρτηρία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου νοσοκομείου «με αιμορραγικό σοκ”,  όπως δήλωσε στον «Π» ο γιατρός της χειρουργικής κλινικής κ. Φίλης.

“Το παιδί έχασε πολύ αίμα”, δήλωσε ο γιατρός, σημείωσε πάντως πως έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και πως  αναμένονται κάποιες εξετάσεις για να δουν εάν θα χρειαστεί μετάγγιση αίματος.

– Δείτε τι ακριβώς συνέβη και πώς τραυματίστηκε ο μικρός ποδηλάτης αλλά και το βίντεο από το σημείο

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της διασταύρωσης των οδών Πόντου και Νοσοκομείου στην Πτολεμαΐδα στις 12 σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή), από ατύχημα που προκλήθηκε με νεαρό ποδηλάτη. Ο νεαρός ηλικίας περίπου 12 ετών, έπεσε σε ανοιχτή λακκούβα, όπου έλειπαν τα πλακάκια, στο πεζοδρόμιο της Οδού Πόντου, και χτύπησε, κυρίως στα πόδια. Το χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό που αιμορραγούσε για πολλά μέτρα στη συνέχεια, στην προσπάθειά του να φύγει, ενώ μετά από λίγα μέτρα έπεσε αναίσθητος. Οι περαστικοί υπέθεσαν πως ίσως έχει σπάσει κάποια αρτηρία. Ευτυχώς, βρέθηκε στο σημείο τυχαία ένας γιατρός, και του σταμάτησε την αιμορραγία, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, έως ότου τον περισυνέλεξε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον οδήγησε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο με την πορεία του:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.