O επιτυχημένος Ραδιοφωνικός Παραγωγός Νίκος Γιαννόπουλος από το Μικρόβαλτο!



Αγαπάει υπερβολικά τη μουσική και στον ελεύθερο χρόνο του ξεκίνησε να μιξάρει μουσικά κομμάτια και να τα ολοκληρώνει σε radio set ή αλλιώς podcast.  Γρήγορα η δουλειά του -μέσω του internet- έγινε γνωστή, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με τις δημιουργίες του να καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις στις ανάλογες μετρήσεις ακρόασης στο παγκόσμιο top10.

Έτσι ξεκίνησε τη συνεργασία του με ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς υψηλής ακροαματικότητας,  με παρουσίαση των κομματιών του σε live σύνδεση μέσω chat.Εδώ και καιρό έχει τακτική -κάθε 1η και 3η Πέμπτη του μήνα, 09:00-10:00μμ- εκπομπή στον HIT FM 103.5.gr της Χαλκίδας, καθώς επίσης -σαν guest- στους ραδιοφωνικούς σταθμούς extremeradio.gr και  PINKRADIOCITY.GR.

Ασχολείται με τα είδη μουσικής deep house, tech house, techno, deep techno και underground, που έχουν κερδίσει ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας.

Τα radio set του Νίκου Σ. Γιαννόπουλου -καταγωγή από Μικρόβαλτο- μπορείτε να τα ακούσετε:
https://www.mixcloud.com/Nikos_Giannopoulos
facebook.com/nikgiannopoylos

Και όχι μόνο για τους fan του είδους…

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.