Λαϊκή Συνέλευση της Δημοτικής Kοινότητας Κοζάνης στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου



Την πρώτη λαϊκή συνέλευση, στον χώρο του πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου, πραγματοποίησε την Τετάρτη 1 Απριλίου η Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης.

Κάτοικοι της γειτονιάς που ζουν στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου παρευρέθηκαν για να ενημερώσουν τα μέλη της Δ.Κ για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, όπως το θέμα με τις νέες σημάνσεις, που όπως σημείωσαν, δημιουργεί κάποια «μπερδέματα». Οι κάτοικοι της συνοικίας ζήτησαν επίσης να γίνει και μια δεντροφύτευση στο άγαλμα του «Παπάφη» κ.α.

«Στόχος μας είναι να δώσουμε το στίγμα της νέας Δημοτικής Κοινότητας και να ενημερώσουμε στον κόσμο ποιος είναι ο ρόλος μας, ο οποίος είναι στην ουσία ένας δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους Δημότες και τη Δημοτική Αρχή. Καταγράφουμε αρχικά τα προβλήματα, απορίες και προτάσεις, τα μεταφέρουμε στους αρμόδιους φορείς έχοντας έτσι μια ποιο γενική εικόνα της υπάρχουσας κατάστασης όσον αφορά τις γειτονιές».

«Όραμα η ενδυνάμωση του πολίτη ως ενεργό μέλος μιας κοινωνίας έτσι ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.