Δείτε όλο το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού, μαθητών και μη, στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης!



Πρωτοφανές περιστατικό σωματικής βίας και συγκεκριμένα άγριου ξυλοδαρμού έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου στη σχολική μονάδα του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης μεταξύ νεαρών ατόμων. Στη συμπλοκή συμμετείχαν αρκετοί μαθητές αλλά και 2 νεαρά εξωσχολικά άτομα, κάτοικοι Πτολεμαΐδας. Μεταξύ των εμπλεκομένων του συγκεκριμένου συμβάντος ήταν άτομα ανήλικα αλλά και ενήλικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozaniLife.gr, η αφορμή για το συγκεκριμένο συμβάν δώθηκε μια μέρα πριν, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Συγκεκριμένα, τα δύο εξωσχολικά άτομα συναντήθηκαν στην πλατεία με άλλη παρέα από την Κοζάνη και τους ζήτησαν να τους δώσουν τη ζακέτα που φορούσε ο ένας εξ’αυτών. Η δεύτερη παρέα (από την Κοζάνη) αρνήθηκε και αφού ήρθαν σε φραστικό διαπληκτισμό, έδωσαν ραντεβού για το απόγευμα της επόμενης ημέρας στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης όπου και θα έλυναν “με άλλο τρόπο” τις διαφορές τους! Όπερ και εγένετο!

Με το που συναντήθηκαν και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, δεν άργησαν καθόλου στο να πιαστούν στα χέρια. Η Αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο όπου και παρέλαβε τραυματίες και μη, όσους συμμετείχαν στο συμβάν και δεν πρόλαβαν να φύγουν, δηλαδή, 6 άτομα στον αριθμό. Δύο εκ των συληφθέντων, ένας εξωσχολικός και ένας μαθητής, διεκομίσθησαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς, άλλο ένα συμβάν βίας μεταξύ νεαρών έλαβε χώρα, “διά ασήμαντον αφορμή”…

* Να αναφέρουμε πως στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, το απόγευμα (που έγινε το συμβάν) λειτουργεί εσπερινό γυμνάσιο και λύκειο.

Ν.Α. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.