Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα»



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας < ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες που με οποιοδήποτε  τρόπο βοήθησαν το σύλλογο μας να διαθέσει τις δημιουργίες των παιδιών κατά τη διάρκεια του ΠΑΣΧΑ.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παρακάτω:

Τους εθελοντές οι οποίοι με μεράκι και πολύ αγάπη βοήθησαν μαζί με τα παιδιά για   την κατασκευή των δημιουργών του <Σπιτιού της Ηλιαχτίδας >.
Σούλα Ρίβα, Βούλα Γαλάνη, Νηπιαγωγείο Μανιταρούπολη, , Σούλα Κρικέλη,  Χρυσούλα Κρικέλη, Παπαδοπούλου Μαρία, Χαρά Γρηγοριάδου.
Αυτούς που βοήθησαν στην διάθεση των κατασκευών όπως λαμπάδες, κεράκια κ.λ.π..
Τα παιδιά του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης, τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφ. Ενότητας Κοζάνης, την  Δημοτική ενότητα Κοζάνης, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το  ART CAFÉ, την Γενική Ταχυδρομική, το Κέντρο αποκατάστασης Κιβωτός, τον Μελέτη  Χατζησαββίδη παιδιατρικό εργοθεραπευτή και τον Χρήστο Λέντζη.
Για τις δωρεές σε είδος και  χρήμα.
Την οικογένεια Νικολάου Κοκαλιάρη εις μνήμη του Κωνσταντίνου Πλήινα
Τους Γεώργιο & Κούλα Γκλούμπου, Αλέκο & Αγνή Γκάργκα και Καίτη Δαρδούμπα εις μνήμη του αδελφού τους Νικολάου Γκάργκα.
Την επιχείρηση μοκέτες Μπιμπίρη

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος                               Μητσιάκος Χρήστος
  

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.