40η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς: Μια επιτυχημένη πορεία 700 ετών – Δείτε φωτογραφίες του kozaniLife.gr



Α.Ζ. για το kozaniLife.gr:

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι εργασίες για την 40η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία φέτος θα λειτουργήσει από τις 6 – 9 Μαΐου.

Η γούνα στην περιοχή της Καστοριάς φαίνεται να κάνει την εμφάνιση της από τον 13ο αιώνα, όπου η επεξεργασία της και πλέον η εμπορικότητά της απογειώνεται τον 16ο και 18ο αιώνα και παίρνει σιγά – σιγά το δρόμο της Παγκόσμιας Ιστορίας που έχει σήμερα.

Μετά το 1950 σημειώνεται ραγδαία εξέλιξη της γούνας, όπου πλέον καθίσταται το σημαντικότερο διεθνές κέντρο επεξεργασίας γουναρικών.

Μια ιστορία 700 ετών η οποία θα ενώσει τις αγορές με την ταύτιση των πολιτισμών, από τη Ρωσία και την Κίνα, ως τον Καναδά και την Ευρώπη.

Λόγω της διεθνούς ακτινοβολίας και του παγκόσμιου ενδιαφέροντός της, η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, θεωρείται επάξια από τα μεγαλύτερα εμπορικά γεγονότα όχι μόνο στη Δυτική Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Καστοριά για μία ακόμα φορά θα γίνει το κέντρο της γούνας με σκοπό την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων, των δεσμών αλλά και της σύγκλισης των αγορών από κάθε άκρη της γης.

Το kozaniLife.gr, βρέθηκε στους χώρους της έκθεσης και σας παρουσιάζει τις παρακάτω φωτογραφίες:

1ihgfreuihfguijk

2iiokjdvhiods

3ioiksuhifs

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.