Συμμετοχή του ΕΒΕ Κοζάνης σε Εκθέσεις – Πρόσκληση σε επιχειρήσεις της περιοχής



Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα διοργανωθεί   η συμμετοχή των τοπικών  επιχειρήσεων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρουν στις παρακάτω εκθέσεις:

1. Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «ANUGA 2015», που θα πραγματοποιηθεί από 10-14 Οκτωβρίου 2015 στη Γερμανία (Κολωνία) .

2. Έκθεση «Ελλάδα, Γεύσεις, Γιορτή» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στην  Αθήνα  που θα πραγματοποιηθεί στις 8,9,10 Μαίου 2015.

Επίσης, για την παρουσίαση των πιστοποιημένων προϊόντων, μετά από απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο θα διοργανωθεί η συμμετοχή  παραγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων, αλλά  και επιχειρήσεων  του αγροδιατροφικού τομέα και των εστιατορίων παραδοσιακής κουζίνας της ΠΔΜ, στο 6ο  AGRO QUALITY FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), παράλληλα με το 6ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς, το τριήμερο 8,9 και 10 Μαΐου 2015.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις – μέλη  που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου 2015.

Επισημαίνεται ότι το κόστος συμμετοχής σε περίπτερο στην «Anuga» θα καλυφθεί κατά το ήμισυ μόνο από τους συμμετέχοντες,  ενώ τα έξοδα μεταφοράς, διανυκτέρευσης, κ.α, στην Κολωνία θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τους επιχειρηματίες. Στην έκθεση στο Γκάζι και στο ΣΕΦ δεν θα υπάρχει επιβάρυνση των συμμετεχόντων στα ενιαίο περίπτερο παρουσίασης των προϊόντων των εκθετών.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δ/νση του Επιμελητηρίου, στο τηλ. 24610 41693  κα Κατερίνα Καρακουλάκη.

Πληροφορίες για το 6ο  AGRO QUALITY FESTIVAL στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της ΠΔΜ, τηλ 24613 51242 κα Παρασκευή Λιόλιου και στη Δ/νση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου & Τουρισμού, τηλ. 24613 51459 κ. Θανάσης Παπαδημητρίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.