Αναλυτικός οδηγός της αίτησης για δωρεάν σίτιση, ρεύμα και επιδότηση ενοικίου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Κοζάνης



Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κοζάνης, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για παροχή στήριξης σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στην αναγκαία ενημέρωση των δικαιούχων συμπολιτών μας που μαστίζονται από την ανθρωπιστική κρίση.

Με πρωτοβουλία της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τη Γραμματεία Νομικής Υποστήριξης Δανειοληπτών και Οφειλετών Δημοσίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, προωθούμε τον Αναλυτικό οδηγό της αίτησης για δωρεάν σίτιση, ρεύμα και επιδότηση ενοικίου.

Η υποβολή αιτήσεων μπορεί να γίνει και μέσω των ΚΕΠ, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, μέχρι τις 20 Μαΐου 2015.

Για όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορεί να γίνει ηλεκτρονική αίτηση από την ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, με την χρήση των κωδικών του δικαιούχου στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXISnet)

Αναλυτικές πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν στους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/56941/ksekinoyn-oi-aitiseis-gia-to-epidoma-enoikiou-sitisis-kai-dorean-reyma

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/57607/ypakp-analytikos-odigos-tis-aitisis-gia-dorean-sitisi-reyma-kai-epidotisi-enoikiou

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.