Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δ. Κοζάνης για τις δηλώσεις Βοσκής και τις Άδειες χρήσεις Υδάτων



Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Αιτήσεις-Δηλώσεις Βοσκής 2015

Από τον Δήμο Κοζάνης ανακοινώνεται ότι οι κτηνοτρόφοι του δήμου μπορούν από τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 να κάνουν ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΣΚΗΣ για το έτος 2015.

Οι δηλώσεις μπορεί να γίνονται:

1. Στα γραφεία της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Π. Χαρίση 6, 3ος Όροφος, Κοζάνη).
2. Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Αιανής, Δημητρίου Υψηλάντη, Ελίμειας & Ελλησπόντου.
3. Ενώ για τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης, οι δηλώσεις θα γίνονται στα κατά τόπους καταστήματα, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους.
Επισημαίνεται ότι είναι απαραίτητη η αναγραφή στην αίτηση του αριθμού του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. κάθε κτηνοτρόφου, ενώ για το σχετικό έλεγχο απαιτείται η προσκόμιση αντίγραφων Μητρώου Εκμετάλλευσης και Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η σχετική προθεσμία λήγει στις 22 Μαΐου 2015.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24613 55101 ή μέσω e-mail στο doled@kozanh.gr.

 

Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Άδειες χρήσεις Υδάτων

Σας ενημερώνουμε ότι στις 30 Απριλίου 2015 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χορήγηση άδειας χρήσης νερού των σημείων υδροληψίας από επιφανειακά και υπόγεια ύδατα, για τα οποία έχουν κατατεθεί αιτήσεις εγγραφής στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΗΜΕΙΩΝ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ (Ε.Μ.Σ.Υ.) σύμφωνα με την αρ. 146896/27.10.2014 KYA (ΦΕΚ 2878 τΒ/2014).

Όλοι οι κάτοχοι ή χρήστες σημείων υδροληψίας (γεωτρήσεις, πηγάδια, κλπ) υποχρεούνται εντός της ανωτέρω προθεσμίας να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Π. Χαρίση 6, 3ος Όροφος, Κοζάνη).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24613 55101 ή μέσω e-mail στο doled@kozanh.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.