Τροπολογία Χάρη Κάτανα και ΑΝΕΛ για την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας



Ο Βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας  και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρωτοστατούν για μια ακόμη φορά και έσπευσαν σήμερα 10/03/2015 να καταθέσουν επειγόντως τροπολογία στο νομοσχέδιο για την Ανθρωπιστική Κρίση με την οποία προβλέπεται αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, προσωρινά, μέχρι την ψήφιση του οριστικού νόμου για την ρύθμιση των «κόκκινων δανείων».

Σε αυτή την κίνηση προέβη ο Βουλευτής, πάρα το γεγονός ότι και ο ίδιος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες γνωρίζουν ότι είναι στις άμεσες προθέσεις της κυβέρνησης  η ψήφιση ενός νόμου για την οριστική λύση στο ζήτημα των «κόκκινων δανείων». Επειδή όμως, οι εξελίξεις τρέχουν και ενδεχομένως έως την ψήφιση του οριστικού νόμου οι συμπολίτες μας να διατρέξουν τον κίνδυνο πλειστηριασμού της κατοικίας τους, που κινούνται από τις τράπεζες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ένιωσαν την υποχρέωση να προβούν στην παραπάνω κίνηση.

Ο Βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας μαζί με συναδέλφους του θα βρίσκονται αύριο 11/03/2015 ημέρα Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, προβαίνοντας σε ακτιβιστική  πράξη, ενάντια στους πλειστηριασμούς. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και θα τους συμπαρασταθούν με ότι μέσο χρειαστεί για να μην  χάσουν τις περιουσίες τους. Οι «κόκκινες γραμμές» ισχύουν για τον Βουλευτή Χάρη Κάτανα όπως και για όλους του Ανεξάρτητους Έλληνες φυσικά.
 
Εμείς ότι λέμε το κάνουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.