Συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων για τη βράβευση των μαθητών στο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας



Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων συγχαίρει θερμά τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του Σχολείου, καθώς και την καθηγήτρια της Γαλλικής Γλώσσας, κα Τόλκα Ελένη για την βράβευσή τους στον διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο.  Ο διαγωνισμός στην κατηγορία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είχε θέμα «Μια πρόσκληση σε ταξίδι» και καλούσε τους μαθητές με την εργασία τους να προσκαλέσουν Γάλλους μαθητές στον τόπο τους στην Ελλάδα.

Τα παιδιά του σχολείου μας, με τη συνδρομή πάντα της καθηγήτριάς τους, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό διαφημιστικό μήνυμα για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού αξιοποιώντας φωτογραφίες της περιοχής και γράφοντας πρωτότυπα κείμενα.

Η βράβευσή τους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 στο Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη και αυτή αποτελεί τη δεύτερη φορά που το Σχολείο μας βραβεύεται στο πλαίσιο του εν λόγω διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε πολύ την καθηγήτρια, κα Τόλκα Ελένη, η οποία ενέπνευσε τους μαθητές να δουλέψουν ομαδικά, να μάθουν συνεργατικά, να κοινωνικοποιηθούν μέσω της ομάδας και να φτάσουν στο ευχάριστο για όλους τελικό αποτέλεσμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.