Συγχαρητήριο του Δημάρχου Εορδαίας για διακρίσεις αθλητών και αθλητριών Ομάδων, Σωματείων και Συλλόγων της Πτολεμαΐδας



Οι αλλεπάλληλες  πρωτιές και διακρίσεις αθλητών και αθλητριών Ομάδων ,Σωματείων και Συλλόγων της Πτολεμαΐδας μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι διότι τιμούν και προβάλλουν στο πανελλήνιο ολόκληρη την περιοχή μας.

Ως Δήμος Εορδαίας συγχαίρουμε θερμά:
   
-Την Γραμματική Χριστίδου του Α.Μ.Γ. Ομίλου «Εορδαϊκή Δύναμη» Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ-KWON-DO, παίρνοντας  το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα , καθώς  και τους άλλους αθλητές του Ομίλου για τις επιτυχίες τους.  
    
-Την Ομάδα Ρομποτικής «R&B» του Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας, για τις μεγάλες  διακρίσεις της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Έρευνας, Τεχνολογίας και Ρομποτικής F.LL. 2015,ανοίγοντας το δρόμο για το Εξωτερικό.
    
-Την αγωνιστική Ομάδα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας , για τη συγκομιδή των 31 μεταλλίων(13 χρυσά,12 αργυρά και 6 χάλκινα) από το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης  Βορείου Ελλάδος, που αποτελεί το κίνητρο για την επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα.  
   
-Τους μαθητές των τεσσάρων Σκακιστικών Ομίλων της Πτολεμαΐδας, που συμμετείχαν στο 9ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής  Μακεδονίας 2015 , κατακτώντας την πρώτη θέση, 23 κύπελα και μετάλλια ,αλλά και  την πρόκριση για το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
   
-Τον Α.Φ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ  «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» Εορδαίας,  που πήρε το «πράσινο» φως για τις Διεθνείς οργανώσεις με την Εθνική Ελλάδος όπου συμμετέχουν 14 αθλητές   , μετά τις πρωτιές σε πανελλαδικό επίπεδο.
    
-Τους μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού Τ.Κ. του Δήμου Εορδαίας για την βράβευσή τους στον ετήσιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας, που διοργάνωσαν το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Γαλλική Πρεσβεία.
    
-Τους διακριθέντες αθλητές του Μ.Γ. Ομίλου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Πτολεμαΐδας , στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE- KWON- DO  .
     
Όλες αυτές οι επιτυχίες δείχνουν το μέγεθος της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται  σε αθλητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο από τη νεολαία μας, στην οποία επενδύουμε για ένα καλύτερο «αύριο».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.