Συνάντηση της Υφυπουργού Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά με τον Δήμαρχο Εορδαίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης



Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί η συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας, Σάββα Ζαμανίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά, και του Αντιδημάρχου Εορδαίας, Μάρκου Βύρλιου, με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στο Υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση – συζήτηση  επί όλων των βασικών τοπικών θεμάτων και η  εξεύρεση οικονομικών πόρων, για την ενίσχυση σημαντικών δομών του Δήμου Εορδαίας.

Η κ. Κόλλια-Τσαρουχά άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν από τον κ. Ζαμανίδη αναφορικά με την ΔΕΗ, τον πρωτογενή τομέα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού,  ενώ παράλληλα, αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. Πλακεντά για να επισκεφθεί την περιοχή πριν από το Πάσχα.

Η  Υφυπουργός δέχθηκε με χαρά την εικόνα που της προσέφερε ο Δήμαρχος Εορδαίας καθώς και τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.