Συμμετοχή του Βουλευτή Κοζάνης Χάρη Κάτανα στη Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Ολυμπιάδας



Ο Βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χάρης Κάτανας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτριος Δημητριάδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κασαπίδης Γιώργος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης, Πλακεντάς, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και πλήθος περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων συμμετείχαν στη λαϊκή συνέλευση που συγκλήθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο του Τ.Δ. Ολυμπιάδας αναφορικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης του Τ.Δ. Αναργύρων, Δήμου Αμυνταίου σε περιοχή του Αγροκτήματος Ολυμπιάδας.

Ο Βουλευτής στην τοποθέτησή του τόνισε την αξία της συμμετοχικής Δημοκρατίας και του σεβασμού της θέλησης των τοπικών κοινωνιών. Έθεσε το επαναλαμβανόμενο ζήτημα της διάρρηξης του κοινωνικού ιστού λόγω δραστηριοτήτων της ΔΕΗ στην περιοχή και ζήτησε από τους κατοίκους να συνυπολογίσουν στην απόφασή τους την τύχη των κατοίκων της όμορης κοινότητας Αναργύρων καθώς και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη από τη μετεγκατάσταση.

Επίσης, τόνισε ότι τα κονδύλια που θα διατεθούν για το σκοπό αυτό, δύνανται να συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μέσω των έργων υποδομής και αναβάθμισης υφισταμένων δικτύων που θα πραγματοποιηθούν. Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι ως εκπρόσωπος του Νομού Κοζάνης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα πράξει τα μέγιστα στο σκοπό της νομοθετικής κατοχύρωσης των κατοίκων και στη γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν την κεντρική Διοίκηση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.