Χ. Κάτανας σε Ρ. Μακρή: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»



Διαβάσαμε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, δημοσίευση Βουλευτού της Π.Ε. Κοζάνης σχετικά με την κατασκευή της νέας μονάδας V του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Είναι φανερό ότι μετά από τα φοβικά σύνδρομα καταδίωξης κι ανύπαρκτων εχθρών, που φαντασιώνονταν το προηγούμενο διάστημα, πλέον έχει περάσει σε μια περίοδο απρόκλητων και άτοπων επιθέσεων!

Όπως έχει δηλωθεί δημόσια κι επανειλημμένως από τον Πρόεδρο του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, αλλά κι από όλα τα όργανα και μέλη του Κινήματος, η κατασκευή της νέας μονάδας είναι επιτακτική κι άμεση!

Με έκπληξη διαβάσαμε ότι η ανακοίνωση αυτή ΔΕΝ υπογράφεται από την ίδια, αλλά από το γραφείο Τύπου….! Ίσως για να τους αδειάσει αργότερα, αρνούμενη τη συμμετοχή της στη σύνταξη του κειμένου.

Συμπεριφορά γνωστή κι επαναλαμβανόμενη στο παρελθόν, όπου φάνηκε ότι ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος….. Το πολιτικό «μόρφωμα» στο οποίο αναφέρεται ήταν το όχημα για την ανάδειξή της στα βουλευτικά έδρανα και το βήμα για να εκφράσει  τις απόψεις της. Βολικά «ξεχνάει» ότι στους ΑΝΕΛ ΚΑΝΕΙΣ δεν βρίσκεται υπεράνω των αρχών και του προγράμματος, ούτε καν οι βουλευτές, οι οποίοι λογοδοτούν στη βάση. «Βασιλικότεροι του Βασιλέως» ΔΕΝ υπάρχουν για εμάς! Μπορεί η εν λόγω Βουλευτής να θεωρεί εαυτόν παντογνώστη, αλλά η ανακοίνωση της δείχνει προχειρότητα κι εκδικητικότητα.

Εάν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις του λαού της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή των Βουλευτών και των επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα Υπουργεία και τις Υπηρεσίες φαντάζουν «εκδρομές» και «μπουλούκι περιοδεύοντος θιάσου», τότε δικαιολογείται η ολοκληρωτική κι αδικαιολόγητη απουσία της απ’ όλους τους αγώνες!!!

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι δηλώσεις αυτές αποσκοπούν στο να διατηρήσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο στο κάδρο της δημοσιότητας, σπιλώνοντας αγώνες, πρόσωπα και θεσμούς!!!

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που επιλέγω να απαντήσω σε ανακοινώσεις αυτού του επιπέδου και περιεχομένου! Τον λόγο και τον έλεγχο για τα πεπραγμένα έχουν οι πολίτες του Νομού Κοζάνης και μόνο αυτοί.

Χάρης Κάτανας,
Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.