Ποιο θα είναι το καθεστώς λειτουργίας της αντιπροσωπείας Jumbo στην Κοζάνη!



Σε λίγες μέρες καθώς φαίνεται, θα ανοίξει τις πόρτες του το «Happy Market JUMBO» στην Κοζάνη, όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το kozaniLife.gr τις προηγούμενες μέρες.

Έπειτα από τα ερωτήματα που προέκυψαν με την αναγγελία ότι θα ανοίξει JUMBO στην Κοζάνη, το kozaniLife.gr, επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, θέλοντας να αποσαφηνίσει το καθεστώς με το οποίο θα λειτουργεί το νέο κατάστημα “Happy Market JUMBO”.

Πρόκειται λοιπόν για μία εταιρεία η οποία έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων JUMBO για το Ν. Κοζάνης και οι τιμές θα είναι εφάμιλλες των εταιρικών καταστημάτων.

Μία εταιρεία η οποία θα διαθέτει 7.000 – 8.000 κωδικούς προϊόντων, ακουμπώντας τους 12.000 κωδικούς με τα εποχικά είδη. Το 70% τουλάχιστον των προϊόντων της εταιρείας «Happy market JUMBO», θα είναι της εταιρείας JUMBO και το υπόλοιπο με άλλα επώνυμα προϊόντα, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα εταιρικά καταστήματα JUMBO.

Όσο αφορά τις θέσεις εργασίας, έπειτα από αξιολόγηση εκατοντάδων βιογραφικών η οποία διενεργήθηκε από εταιρεία αξιολόγησης προσωπικού, το προσωπικό έχει ήδη επιλεγεί και ήδη βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και εκπαίδευσης.

Ο αριθμός προσωπικού που θα εργαστεί στην εταιρία, ανέρχεται στους δέκα εργαζόμενους – συμπολίτες μας.

Α.Ζ για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.