Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «Her Lover» που έγιναν αποκλειστικά στην πόλη της Κοζάνης



Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους “Her Lover” τα οποία πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 21 – 24 Μαρτίου αποκλειστικά στην πόλη της Κοζάνης.  Τα πλάνα παίρνουν τώρα τον δρόμο του μοντάζ  και της σύνθεσης της πρωτότυπης μουσικής επένδυσης.  Η ταινία είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή της κινηματογραφικής ομάδας poorkinema η οποία αποτελείτε από τον Σάββα Κατιρτζίδη (Θεσσαλονίκη) και  την Αργυρώ Κουρλίτη (Κοζάνη). Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο εστιατόριο Strada, στο καφε-μπαρ Mode, στα ξενοδοχεία Tselikas και Anesis, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και σε διάφορους δρόμους της πόλης. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια.

Συντελεστές: σενάριο-σκηνοθεσία: Αργυρώ Κουρλίτη, διεύθυνση φωτογραφίας: Ειρήνη Καραγιάννη, βοηθός φωτογράφου: Κώστας Στυλιανίδης, ήχος: Βασίλης Αλεξανδρής, μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη, script: Ανδρομάχη Καρώνη, βοηθός σκηνοθέτη: Σάββας Κατιρτζίδης, εκτέλεση παραγωγής: Σάκης Παπαδόπουλος, παραγωγή: poorkinema

Παίζουν: Αργυρώ Κουρλίτη, Σίμος Πατιερίδης, Αναστασία Σαραφίδου, Άγγελος-Προκόπης Νερατζής, Μαρία Ορφανού, Στέλιος Χλιαράς

Poor Kinema φιλμογραφία: Superiorite (2010), Κίτρινη Πόλη (2012), Κλέφτρα (2012), Οκυτοκίνη (2014), Her Lover (2015)

 

Poorkinema on vimeo

https://vimeo.com/user12588143

Oxytocin

https://www.youtube.com/watch?v=zOZImkmaCLA

Κίτρινη πόλη του Σάββα Κατιρτζίδη. Προβάλλεται στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος (Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης)

http://www.filmfestival.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=595&movieid=380

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.