Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος νεαρού φοιτητή μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Σοκ για τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες!



Οι φωνές που ακούστηκαν ξαφνικά στο πίσω μέρος του λεωφορείου, ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει…

Ένας 22χρονος φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι όπως λέει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαϊας κ. Μανωλόπουλος ο άτυχος νέος που έσβησε μέσα στο λεωφορείο, λίγο πριν αυτό φτάσει στον Κηφισσό. Όπως λέει ο κ. Μανωλόπουλος, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό, με τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες να είναι σοκαρισμένοι.

“Δυστυχώς όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν αργά. Όλα συνέβησαν λίγο πριν το λεωφορείο φτάσει στον σταθμό. Ένας συνεπιβάτης διαπίστωσε ότι ο φοιτητής ήταν αναίσθητος και ειδοποίησε τον οδηγό”. Ο κ. Μανωλόπουλος είπε ότι έχουν τα στοιχεία του άτυχου νεαρού αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα ανακοινώνουν έως ότου ειδοποιηθεί και φτάσει η οικογένειά του από την Κρήτη.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα- Αθήνα. Το λεωφορείο αναχώρησε στη 13.30 το μεσημέρι, αλλά όταν έφτασε στο Αιγάλεω ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν αναίσθητος και οι προσπάθειές του να τον συνεφέρει δεν απέφεραν καρπούς.

Πηγή: thebest.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.