Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Βουλευτή Κοζάνης Χάρη Κάτανα – Το μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας



Εθιμοτυπικές επισκέψεις σε 9η Ταξιαρχία, Διεύθυνση Επιστρατεύσεως Α’ ΣΣ, Πυροσβεστική Υπηρεσία , ΙΚΑ και ΟΑΕΔ πραγματοποίησε ο Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χάρης Κάτανας. Συνομίλησε με τις Διοικήσεις, Διευθύνσεις  αλλά και το προσωπικό , όπου ενημερώθηκε για το έργο τους.

Συνεχάρη τους Υπαλλήλους για την προσφορά και το έργο τους και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του και τόνισε ότι  όταν και όπου χρειαστεί, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και στο δύσκολο έργο που επιτελούν.


Η ημέρα αυτή έχει κατοχυρωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η γυναίκα στη σύγχρονη κοινωνία αποτελεί ισότιμο συνεργάτη και αξιόπιστο συνομιλητή. Τιμάται δικαίως – και ίσως όχι όσο θα έπρεπε – η καθοριστική συμβολή των γυναικών στην ανάπτυξη του πολιτισμού, των τεχνών και της οικονομίας. Διαχρονικός στυλοβάτης του θεσμού της οικογένειας, οι γυναίκες κατέκτησαν ισότιμη θέση σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Είναι σαφές ότι η αξία κάθε γυναίκας εορτάζεται όχι μόνο απόψε αλλά και κάθε ημέρα του χρόνου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.