Μεγάλη συμμετοχή στην 14η Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ



Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαρτίου η  14η εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του ΤΕΙ Δ.Μ. στην Κοζάνη, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φοιτητών ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του «Μποδοσάκειου» Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
    
Οι σπουδαστές και το προσωπικό του ιδρύματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για την δωρεά μυελού τον οστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην σύμπραξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» με το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π),η διαδικασία είναι πλέον ακίνδυνη και ανώδυνη καθώς πραγματοποιείτε με την λήψη στοματικού επιχρίσματος (σάλιου).
    
Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Χαράλαμπο Τσεβδεκίδη για τη φιλική και άψογη συνεργασία με τους Αιμοδότες φοιτητές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.