6η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 15/03/2015 στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη η 6η Γενική Συνέλευση της  Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις».

Η διαδικασία ξεκίνησε με χαιρετισμό του δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός,  ο απολογισμός δράσεων καθώς και η παρουσίαση του σχεδίου νέου κανονισμού λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης από τη απερχόμενη Συντονιστική επιτροπή.

Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις προς τους εισηγητές και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους φίλους και μέλη της Κίνησης σε ένα γόνιμο διάλογο σχετικά με την πορεία και τον σημαντικό ρόλο της Κίνησης στα δρώμενα του Δήμου Κοζάνης και πραγματοποιήθηκε η ψήφιση του νέου κανονισμού λειτουργίας.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας 11μελούς συντονιστικής επιτροπής από τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης η οποία είναι (με αλφαβητική σειρά):

1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΑΚΗΣ
4. ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
5. ΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
6. ΛΟΤΣΙΟΣ ΣΑΚΗΣ
7. ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
8. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ
9. ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΝΙΚΟΣ
10. ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
11. ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Με αναπληρωματικούς τους (με αλφαβητική σειρά):
1. ΓΚΛΟΥΜΠΟΣ ΧΑΡΗΣ
2. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3. ΔΗΜΑΚΟΥ ΔΩΡΑ
4. ΜΠΟΥΖΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
5. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
6. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
7. ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
8. ΤΣΕΛΙΚΑ ΔΑΦΝΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.