Πτολεμαΐδα: Διαρροή νερού στην οδό Βας. Σοφίας λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης – Η ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας



Η Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας πληροφορεί όλους τους δημότες, ότι την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 ενημερώθηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες της επιχείρησης για εκτεταμένη βλάβη σε αγωγό ύδρευσης στην οδό Βας. Σοφίας 36.

Αμέσως το συνεργείο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. μετέβη στην περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι από τη βλάβη του αγωγού υπάρχει αρκετός όγκος νερού στο οδόστρωμα, ο οποίος όμως διοχετεύεται σε παρακείμενα φρεάτια του αγωγού όμβριων υδάτων.

Από την Επιχείρηση γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης, παρότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, διότι σήμερα στην ως άνω περιοχή διενεργείται η Λαϊκή αγορά της πόλης μας, με συνέπεια την συνεχή διέλευση οχημάτων και την ύπαρξη πολλών σταθμευμένων οχημάτων, που δυσχεραίνουν την αποκατάσταση της βλάβης.

Από την ΔΕΥΑΕ ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η αποκατάσταση να γίνει άμεσα, μόλις το  επιτρέψουν οι συνθήκες.

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών, αλλά και των πεζών, που θα κινηθούν στην περιοχή της Βας. Σοφίας, για την αποφυγή ατυχημάτων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.