Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης



Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον ετήσιο χορό του, την Παρασκευή 6/2/2015. Τα μέλη του Συλλόγου και πολλοί φίλοι διασκέδασαν με τους ήχους της ορχήστρας ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΤΑΚΙΜΙ και ποντιακούς ρυθμούς στο οικογενειακό κέντρο Ακρίτας.
    
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνης Κύρινας, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ελένη Τασοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Δεσποτίδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάζαρος Μαλούτας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Εορδαίας Χαράλαμπος Παναγιωτίδης.
    
Τόσο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώγος Χριστοφορίδης, όσο και ο Δήμαρχος αλλά και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης μίλησαν στους παρευρισκόμενους και τους   ευχήθηκαν μια καλή και δημιουργική χρονιά, με λιγότερες αναταράξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εργασιακή ηρεμία και … για να μην ξεχνιόμαστε καλές Αποκριές !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.