Με πολύ κέφι ο αποκριάτικος χορός του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης



Απίστευτο κέφι επικράτησε στον αποκριάτικο χορό του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης. Μαθητές και γονείς γλέντησαν με την ψυχή τους χθες Κυριακή της Μικρής Αποκριάς (15 Φεβρουαρίου 2015) στο κατάμεστο οικογενειακό κέντρο Garden Hall στον Κρόκο Κοζάνης.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, οι μαθητές απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη κλόουν, χόρεψαν στους ρυθμούς της λάτιν, της ελληνικής και ξένης ποπ αλλά και του παραδοσιακού έντεκα και κέρδισαν πλούσια δώρα από την λαχειοφόρο αγορά στην οποία κληρώθηκαν ένα ποδήλατο, επτά tablet, πέντε skateboard καθώς και άλλα 100 περίπου δώρα μικρής και μεγάλης αξίας.

Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 10.30 π.μ στον προαύλιο χώρο του σχολείου οπότε θα συνεχιστούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης με το άναμμα φανού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.