Τα συμπεράσματα της συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης



Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κοζάνης, με την συμμετοχή του Βουλευτή της Περιφερειακής μας Ενότητας, των πολιτευτών και μελών του Εθνικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση είχε ως θέμα την αποτίμηση του απότελέσματος των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, καθώς και τις μετέπειτα κινήσεις βάσει των πολιτικών εξελίξεων που έχουν προκύψει για την χώρα. Στην συζήτηση πήραν τον λόγο όλοι οι συμμετέχοντες και ο καθένας από την πλευρά του τοποθετήθηκε, σε ένα διάλογο που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενότητας.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν με το πέρας της διαδικασίας ήταν ομόφωνα και έχουν ως εξής:

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ΕΙΝΑΙ οι εγγυητές της ενότητας των Ελλήνων.
    Στην Π.Ε. Κοζάνης, όπως και στις Ευρωεκλογές, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σημείωσαν το μεγαλύτερο ποσοστό τους πανελλαδικά, αυξάνοντας μάλιστα την δύναμη τους κατά 1 ποσοστιαία μονάδα, σε σύγκριση με την εκλογική αναμέτρηση του περασμένου Μαΐου.
    Το ποσοστό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Π.Ε. Κοζάνης είναι 2 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από τον μ.ο. του Κινήματος στην υπόλοιπη Επικράτεια.
    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναδείχθηκαν η τρίτη πολιτική δύναμη της Π.Ε. Κοζάνης, αφήνοντας πίσω παραδοσιακά αλλά και πρώην “μεγάλα” κόμματα.
    Μία από τις 13 έδρες του Κινήματος στο Εθνικό Κοινοβούλιο ανήκει και πάλι στους Ανεξάρτητους Έλληνες Κοζάνης, κόντρα σε όλες τις “Κασσάνδρειες” προβλέψεις. Αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο εκτός Εθνικής αντιπροσωπείας πρώην υπουργούς και υφυπουργούς.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης ευχόμαστε στον νεοεκλεγέντα βουλευτή μας Χάρη Κάτανα καλή επιτυχία, καλό κουράγιο και δύναμη στην αποστολή που του εμπιστευτήκαμε τα μέλη και οι ψηφοφόροι του Κινήματος της περιοχής μας.

 Από πλευράς μας συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, όπως από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε. Βάζοντας πάντα το ΕΜΕΙΣ μπροστά από το εγώ, με μόνο μας πρόταγμα την ιδρυτική μας διακήρυξη .

Τέλος η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κοζάνης εύχεται στην Κυβέρνηση εθνικού σκοπού, στην οποία συμμετέχει και το Κίνημα μας, να δικαιώσει τις προσδοκίες όλου του Ελληνικού λαού γιατί αυτή η επιτυχία δεν θα είναι κομματική αλλά εθνική. Θα αφορά και θα ανακουφίσει την συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.