Συνάντηση της προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη



Τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, η κα. Μέρω Κεσεσίογλου, πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ για θέματα που αφορούν στο AIDS και στην πείνα στην Αφρική.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε, είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα με επίκεντρο συζήτησης τις δράσεις αλληλεγγύης, που αναπτύσσει η κα. Κεσεσίογλου, ως πρόεδρος της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής», η οποία δραστηριοποιείται στη δημιουργία κλίματος αλληλεγγύης μεταξύ Βορρά και Νότου, ισχυροποιώντας το παγκόσμιο κίνημα κατά της φτώχειας και στηρίζοντας, παράλληλα, την αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου των γυναικών.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την πρόξενο για την προσήλωση και την ανεκτίμητη προσφορά της στον αγώνα διασφάλισης των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τόνισε ότι οι δράσεις αυτές οφείλουν να είναι οργανωμένες και συντονισμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και μόνιμη βελτίωση των συνθηκών ζωής των οικογενειών που ζουν στις φτωχότερες γωνιές του κόσμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.