Νέες επιθέσεις αδέσποτων στην Πτολεμαΐδα – Ένα μικρό κοριτσάκι το τελευταίο θύμα



Συνεχίζονται οι επιθέσεις αδέσποτων σε ανύποπτους διαβάτες στην πόλη της Πτολεμαΐδας, στην περιοχή των Αποθηκών του Αγροτικού Συνεταιρισμού και του Μουσείου Πτολεμαΐδας (στη νότια είσοδο της πόλης).

Το τελευταίο θύμα αδέσποτου ήταν ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που πήγαινε στο στίβο, στο κλειστό προπονητήριο στίβου Πτολεμαΐδας “Δημήτρης Αραπογλίδης”.

Το κοριτσάκι μετά το δάγκωμα που δέχθηκε διακομίστηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στον τόπο υπάλληλος του δήμου Εορδαίας για την περισυλλογή της επιθετικής σκυλίτσας και ζωόφιλοι.

Επρόκειτο για μια σκυλίτσα με νεογέννητα κουτάβια, η οποία μεταφέρθηκε τελικά στο δημοτικό καταφύγιο (κυνοκομείο).

Αυτή ήταν ωστόσο η τελευταία επίθεση των ημερών, καθώς- εκτός της καθηγήτριας που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο στις 11 Φεβρουαρίου την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της, τις τελευταίες μέρες σημειώθηκαν άλλες τρεις τουλάχιστον επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» πρόκειται για δύο ηλικιωμένους άνδρες καθώς και για μια κοπέλα που περνούσαν από την εν λόγω περιοχή.

Να σημειωθεί επί τη ευκαιρία ότι λόγω ότι πρόκειται για την περιοχή του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών στο οποίο κάνει καθημερινά τον περίπατό του πολύς κόσμος, πολλοί περιπατητές κάνουν πλέον τη βόλτα τους έχοντας μαζί τους μπαστούνια ή  ξύλα υπό το φόβο μιας επαπειλούμενης επίθεσης αδέσποτων.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.