Γνωρίστε την εταιρία Αντικατάστασης και Επισκευής Παρμπρίζ GlassFit Καραγιάννης στην Κοζάνη



Η εμφάνιση της θραύσης κρυστάλλων έγινε αισθητή στα συμβόλαια αυτοκινήτων περίπου το 2000. Παλαιότερα ένα σπασμένο κρύσταλλο αυτοκινήτου έπρεπε να αντιμετωπιστεί σαν οποιαδήποτε ζημία στο αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης θα επισκεύαζε την ζημία και θα επιβαρυνόταν το κόστος της. Η είσοδος των ασφαλιστικών εταιρειών στον τομέα της θραύσης κρυστάλλων σήμαινε μια στροφή της συγκεκριμένης αγοράς. Τα γραφεία των ασφαλιστικών εταιρειών γέμισαν με δηλώσεις θραύση κρυστάλλων.

Ηταν φυσικό οι ασφαλιστικές εταιρίες να αναζητήσουν συνεργάτες έτσι ώστε να μειώσουν το κόστος της αντικατάστασης αλλά παράλληλα να μπορούν να ελέγξουν την εγκυρότητα των περιστατικών. Ετσι λοιπόν δημιουργήθηκαν δίκτυα εξυπηρέτησης θραύσης κρυστάλλων παρόμοια με αυτά της οδικής βοήθειας που χρησιμοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρείες τα τελευταία χρόνια.

Ποιά είναι λοιπόν τα συστατικά ενός αξιόπιστου δικτύου στο οποίο μπορούν να βασιστούν οι ασφαλιστικές εταιρίες;

Εγγυημένης ποιότητας και αξιόπιστοι σταθμοί τοποθέτησης, άμεση και άρτια εξυπηρέτηση, επικοινωνία και υποστήριξη.

Είναι σημαντικό να κατανοήσει κανείς πως όταν μια εταιρία στέλνει τον πελάτη της σε ένα συνεργάτη, ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί ο πελάτης από τον συνεργάτη, έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση του πελάτη με την αρχική εταιρία.

Η GLASSFIT ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ τοποθετεί μόνο γνήσια κρύσταλλα.

Οι πελάτες μας δικαιούνται να έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και το καλύτερο κρύσταλλο στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Η αγορά έχει αλλάξει, υλικά αμφίβολης ποιότητας και μηδενικών προδιαγραφών όπως και καταστήματα χωρίς πρόσωπο στην αγορά δεν έχουν μέλλον. Ειδικά όταν πλέον το γνήσιο είναι συνάμα και ανταγωνιστικό.

H GLASSFIT ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ δημιουργήθηκε το 2005 συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες  και η  αντικατάσταση του σπασμένου σας παρμπριζ  γίνεται δωρεάν εφόσον στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχετε τον όρο της θραύσης κρύσταλλων.

 

Αντικατάσταση και Επισκευή Παρμπρίζ – Αντιηλιακές Μεμβράνες GlassFit Καραγιάννης Δημήτριος.

Κατάστημα Κοζάνης
Τηλ : 24610 40250
2ο χλμ Κοζάνης-Θεσσαλονίκης

Κατάστημα Γρεβενών
Τηλ : 24620 81106

www.karagiannis-parmpriz.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.