Κάλεσμα του ΕΒΕ Κοζάνης στην παρουσίαση μαγειρικής με τοπικά Κοζανίτικα προϊόντα από τη σεφ Ντίνα Νικολάου



Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί όλες και όλους το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:00 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης, όπου η γνωστή σεφ κα Ντίνα Νικολάου θα παρουσιάσει μαγειρική με αγνά υλικά και προϊόντα τοπικής παραγωγής.

Η παρουσίαση θα γίνει  μπροστά στα 3 σπιτάκια που τοποθέτησε για 4η χρονιά εφέτος το Επιμελητήριο δίπλα στο ιστορικό Καμπαναριό Κοζάνης   για να λειτουργήσουν  τις ημέρες του τελευταίου δεκαήμερου της Αποκριάς ( από την Τσικνοπέμπτη μέχρι την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς ) ως εκθεσιακός χώρος προβολής των αξιόλογων τοπικών προϊόντων που αξίζει να γνωρίσουν οι χιλιάδες επισκέπτες της αυθεντικά παραδοσιακής  και αναλλοίωτης στο χρόνο Κοζανίτικης Αποκριάς.

Η εκδήλωση, που αποτελεί πρωτοβουλία της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης,   θα πραγματοποιηθεί με την πρόθυμη παρουσία των γυναικών του πολιτιστικού Συλλόγου Κρόκου,   του συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών  και την ενεργή συμμετοχή των αξιόλογων επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών της Π.Ε.  Κοζάνης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να λάβουν μέρος εκθέτοντας συνάμα δείγματα προϊόντων τους στα «ξύλινα σπιτάκια».

Σας καλούμε να δοκιμάσετε τις γεύσεις της Π.Ε. Κοζάνης που θα δημιουργήσει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα  η κα Ντίνα Νικολάου,  μαζί με τις γυναίκες του πολιτιστικού συλλόγου Κρόκου, με αγνά τοπικά προϊόντα, όπως είναι το σαφράν, τα αρωματικά φυτά Βοίου, τα όσπρια Βοίου, το βραβευμένο λάδι Ιμέρων Σερβίων, οι παραδοσιακές ζύμες, τα άλευρα, τα παραδοσιακά ζυμαρικά και τόσα άλλα.

θεωρούμε την παρουσία όλων σας σημαντική  για τη γνωριμία  σας με τις γεύσεις και τα προϊόντα του τόπου μας, που θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στην εκδήλωση γευσιγνωσίας  που διοργανώνει το Επιμελητήριό μας, γιατί «ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ».

Ο Πρόεδρος
του Επιμελητηρίου Κοζάνης

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.