Ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης εξύβρισης γιατρού από ασθενή – Τι ειπώθηκε μέχρι στιγμής στο δικαστήριο



Ξεκίνηση η δίκη της υπόθεσης εξύβρισης της ιατρού του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Solace Akpevwe Godwin από 57χρονο ασθενή στο κατάμεστο από δημοσιογράφους (!) Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, να αναφέρουμε πως η γιατρός του Νοσοκομείου περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ, έκανε λόγο για φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον ασθενή περί “Χίτλερ και σαπούνια” και παραδέχτηκε πως εξύβρισε κι εκείνη τον ασθενή μόλις άκουσε τα ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπό της. Η μάρτυρας που βρισκόταν εκεί επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της.

Από την άλλη πλευρά ο 57χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως βρίσκονταν εκτός εαυτού, σε άθλια κατάσταση και πως καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί επικρατούσε ένταση αλλά και φόβος. Επίσης δήλωσε πως δε θυμόταν τίποτα και μάλιστα η σύζυγός του του είπε στη συνέχεια πως επιτέθηκε φραστικά και στην ίδια με πολύ άσχημο τροπο, πράγμα που δείχνει την πλήρη σύγχυση που βρισκόταν.

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου…

Ζ.Α. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.