Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία στο ύψος της Καλαμιάς – Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου στη Δ. Μακεδονία



Ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Αλιάκμονα, στην είσοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμπελοχωρίου του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, λόγω κατολίσθησης, από το 40ο χλμ. έως το 44ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), ωστόσο η συγκοινωνία διεξάγεται κανονικά από παρακαμπτήρια οδό (μέσω Πεύκου).
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, λόγω υπερχείλισης παραποτάμου  από το  10ο έως το 23ο χλμ της Εθνικής Οδού Καστοριάς-Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας
Στο υπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται  κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, λόγω έντονης βροχόπτωσης – καταιγίδας και συγκέντρωσης ομβρίων υδάτων στο οδόστρωμα, στην χιλιομετρική θέση 192,6 έως 204,8 της Εγνατίας Οδού (Νέα Νικόπολης) και στις δύο (02) κατευθύνσεις κυκλοφορίας από Ανισόπεδο Κόμβο Κοζάνης (Κοίλων) έως Ανισόπεδο Κόμβο Καλαμιάς, ωστόσο η  κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται δια μέσου Ενωτικής Οδού Κοίλων – Βατερού και Εθνικής Οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φλώρινας – Καστοριάς (Μέσω Βιτσίου), λόγω χιονόπτωσης – παγετού και κατολίσθησης που έλαβε χώρα στο 20ο χλμ. αυτής.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 12ο χλμ. έως το 26ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φλώρινας – Καστοριάς (Μέσω Βίγλας).
Στο υπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται  κανονικά.

Η φωτογραφία είνηαι του Δημήτρη Στραβού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.