Συγκέντρωση αποκριάτικων ειδών από την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης



Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων της αποκριάς, όλοι γνωρίζουμε την προσμονή και τη χαρά των παιδιών, όλοι γνωρίζουμε την πληθώρα των «μασκέ» παιδικών γιορτών που διοργανώνονται, όλοι γνωρίζουμε τις επιθυμίες των παιδιών να αναπαραστήσουν κάποιον αγαπημένο τους ήρωα.

Πόσοι, όμως, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να προμηθευτούν μια αποκριάτικη στολή, πόσοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θα πάνε σε καμιά παιδική αποκριάτικη γιορτή;

Καλούμε όσους θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας να μη μείνει κανένα παιδί που δε θα περάσει όμορφα αυτές τις ημέρες, να φέρουν στην ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, τυχόν αποκριάτικες στολές και άλλα είδη καρναβαλιού, καινούργια ή μεταχειρισμένα.

Η παράδοση μπορεί να γίνεται στο χώρο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, που βρίσκεται στην Αγίου Χριστοφόρου 6 (λίγο πιο κάτω από την Αίθουσα Τέχνης), καθημερινά από τις 05:00 μέχρι τις 09:00 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2461049799, να στέλνουν e-mail στο: infokoz@arsis.gr, να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή την ιστοσελίδα www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.