Οι «Γιατροί του Κόσμου» στην Πτολεμαΐδα για δωρεάν εξετάσεις στα παιδιά



Οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , αναγνωρίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο των παιδιών στην αυριανή κοινωνία , τα προβλήματα  και τις ανάγκες των παιδιών , υλοποιούν ειδικά μελετημένα προγράμματα με στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ανάπτυξή τους.

Στο πλαίσιο αυτό , εντάσσεται η Κινητή Παιδο-οδοντιατρική Μονάδα «ΛΗΤΩ», ευγενική χορηγία της εταιρείας VODAFONE προς την οργάνωση και η οποία λειτουργεί για δέκατη χρονιά κυρίως με εθελοντές, που επιθυμούν να προσφέρουν τις επιστημονικές τους υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας      θα βρεθεί το διήμερο 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015 κοντά στα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών , που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους, παρέχοντας τις παρακάτω υπηρεσίας :

-Δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη ,διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση.
-Δωρεάν φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων.
-Προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας.
-Εμβολιαστική κάλυψη στα ανασφάλιστα παιδιά.

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις και η ενημέρωση των κηδεμόνων των παιδιών θα πραγματοποιούνται το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου  στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας(Πολύκεντρο Πτολεμαΐδας), από τις 9 το πρωί  μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.