ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης: Σύσκεψη Φορέων για την Κοζανίτικη Αποκριά



Σήμερα Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση της Αποκριάς φορείς, στα γραφεία του ΟΑΠΝ. Στόχος η καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των εκδηλώσεων του δωδεκαήμερου γλεντιού της Κοζανίτικης Αποκριάς, που ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου και κορυφώνονται την Καθαρή Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κοζάνης και του ΟΑΠΝ, ο Υποδιοικητής της Τροχαίας και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης, εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, εκπρόσωπος της ΕΡΑΔΥΜ και της ΣΥΡΑΚΟΖ.

yygfthdfgyt

Υπόψη των παρευρισκομένων τέθηκαν προς ενημέρωση και οι καινοτόμες δράσεις του ΟΑΠΝ, που συνδέονται με την Αποκριά, με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων, παλαιών και νέων.

Την ερχόμενη Τρίτη θα ακολουθήσει σύσκεψη με την αρμόδια υπηρεσία Υγειονομικού Ελέγχου, εκπροσώπους των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος, την Αστυνομία, την Τροχαία και την Πυροσβεστική Κοζάνης για θέματα που αφορούν στην υπαίθρια λειτουργία των χώρων εστίασης κατά τη διάρκεια της Αποκριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.