Συμμετοχή του ΕΒΕ Κοζάνης σε διεθνείς Εκθέσεις



ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ 24Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ “DETROP” ΚΑΙ ΤΗΝ 5Η ΕΚΘΕΣΗ “OENOS” (26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015)

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης πρόκειται να συμμετάσχει με επιχειρήσεις – μέλη του στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών – Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «DETROP» που θα διοργανωθεί παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Οίνου «OENOS» από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
    
Η έκθεση αντιπροσωπεύει τον δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής στον κλάδο των τροφίμων. Φιλοξενεί παραγωγούς, βιομηχανίες, χονδρεμπόρους, εισαγωγείς & αντιπροσώπους τροφίμων, ποτών & οίνου και απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, τα καινοτόμα προϊόντα, να ανανεώσουν τις επαφές τους και να αναπτύξουν συνεργασίες με εταιρίες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
     
Προσκαλεί στοχευμένους Hosted Buyers, οι οποίοι προέρχονταν από όλη την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία και τα Βαλκάνια, ενώ πλαισιώνεται και από μια σειρά παραλλήλων εκδηλώσεων σε συνεργασία με σημαντικούς οργανισμούς του εξωτερικού, με σκοπό την προσέλκυση εξειδικευμένων επισκεπτών από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αλλά και την προβολή της έκθεσης μέσω αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Καλούνται, όσες επιχειρήσεις – μέλη ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση (σε ενιαίο περίπτερο που θα μισθώσει το Επιμελητήριο), να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2 Κοζάνη και στο τηλ. 24610 41693.

Η Επιχειρηματική Αποστολή στα Τίρανα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο.

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι λόγω των εκλογών η επιχειρηματική αποστολή στα Τίρανα της Αλβανίας που διοργανώνεται  σε συνεργασία  με το εκεί Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του ΥΠΕΞ, θα πραγματοποιηθεί το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2015 και όχι εντός του Ιανουαρίου, όπως αρχικά ανακοινώθηκε.
Σκοπός είναι η επίτευξη συναντήσεων, τύπου Business to Business (Β2Β), για τους συμμετέχοντες  με Αλβανικές επιχειρήσεις, αντιστοίχων ενδιαφερόντων για τη δημιουργία νέων αμοιβαία επωφελών επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των δύο πλευρών.

Καλούνται, όσα μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο, οδός Ι. Φαρμάκη 2 Κοζάνη και στο τηλ. 24610 41693,  έως και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, προκειμένου να αποσταλεί εγκαίρως στο Γραφείο ΟΕΥ Τιράνων κατάσταση συμμετεχόντων για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες διοργάνωσης και προγραμματισμού των επιχειρηματικών συναντήσεων.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.