Την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με «Το Ποτάμι» Αντώνης Σιαμπανόπουλος



Την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με «Το Ποτάμι» Αντώνης Σιαμπανόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά, καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη της Πτολεμαΐδας δεχόμενος ευχές και ανταλλάσσοντας απόψεις για τις καθημερινές δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παραγωγοί, έμποροι και καταναλωτές, ενώ αργότερα περιόδευσε στο κέντρο της πόλης συνομιλώντας με τους πολίτες.

3

Ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Σιαμπανόπουλος έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και αφουγκραζόμενος τα προβλήματα στον καθημερινό ρυθμό της αγοράς και της οικονομίας για τους πολίτες, τα  νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, ολοκλήρωσε την περιοδεία του με την επίσκεψη του στα χωριά της Εορδαίας, όπου συναντήθηκε και εκεί με πολίτες, παραγωγούς και επιχειρηματίες της περιοχής.

gfjhkfh

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.