Έπεσε σκεπή από τους σφοδρούς ανέμους στην Αμυγδαλιά Κοζάνης!



Σύμφωνα με πληροφορίες του kozaniLife.gr, σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες, έπεσε σκεπή ποιμνιοστασίου στην Αμυγδαλιά Κοζάνης, από τους σφορδρούς ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή.

Οι σφοδροί άνεμοι παρέσυραν την σκεπή πάνω από 30μ. και οι κάτοικοι κάνουν λόγο για θαύμα που δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ακόμα και θύματα.

“Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί ήταν θαύμα, η ώρα του συμβάντος βοήθησε να μην υπάρξουν θύματα”, ανέφερε κάτοικος του χωριού στο kozaniLife.gr.

Από την πτώση της σκεπής προκλήθηκαν υλικές ζημιές με αποτέλεσμα να ρίξει κολώνες του ΟΤΕ, να κόψει καλώδια της ΔΕΗ και να ισοπέδωσει τις γειτονικές περιφράξεις.

Το ποιμνιοστάσιο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, με αποτέλεσμα η πτώση της σκεπής να προκαλέσει τον πανικό των κατοίκων.

Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της ΔΕΗ και του Δήμου Κοζάνης για την αποκατάσταση των ζημιών.

Οι βλάβες της ΔΕΗ έχουν αποκατασταθεί πλήρως, αύριο το πρωϊ υπάλληλοι του Δήμου Κοζάνης θα μεριμνήσουν για την απομάκρυνση των μπαζών από την πτώση της σκεπής, ενώ οι βλαβες του ΟΤΕ δεν έχουν αποκατασταθεί.

A.Z για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.