Με επίσκεψη στο ΕΒΕ Κοζάνης έκλεισε τις προεκλογικές του περιοδείες ο Αντώνης Σιαμπανόπουλος υπ. Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης με «Το Ποτάμι»



Το ΕΒΕ Κοζάνης επέλεξε για το κλείσιμο της εκλογικής του περιοδείας ο Αντώνης Σιαμπανόπουλος υπ. Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης με «Το Ποτάμι». Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησε με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου για την επιχειρηματικότητα, τις ανάγκες και τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων για την περιοχή μας.

Ο υπ. Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Αντώνης Σιαμπανόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος «Το Ποτάμι» σημειώνοντας πως η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι στις άμεσες προτεραιότητες για το κίνημα.

5luyglkio

Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ξεπεράσουμε επιτέλους τα αγκυλωμένα σύνδρομα που θεωρούν την επιχειρηματικότητα συνώνυμη της κερδοσκοπίας, τη θέσπιση δέσμης κινήτρων για τη μεγέθυνση των επιχειρήσεων, τον εκσυγχρονισμό του θεσμού κατοχύρωσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πνευματικών δικαιωμάτων και την αποφασιστική προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, με τη δραστική απλοποίηση των γραφειοκρατικών βαρών.

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου, δεχόμενος ευχές και δεσμευόμενος για τη συνεχή στήριξη του επιμελητηριακού θεσμού αλλά και πιο συγκεκριμένα του ΕΒΕ Κοζάνης αφού το έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια έχοντας μια πλούσια και σημαντική συμμετοχή στα κοινά ως εκλεγμένο μέλος στη διοίκηση του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.