Σύλληψη 56χρονου στον Κρόκο Κοζάνης για λαθραία ποτά και πλαστογραφία – Κατασχέθηκαν 341 φιάλες!



Κατασχέθηκαν συνολικά 341 φιάλες περιέχουσες διάφορα οινοπνευματώδη ποτά

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Κρόκο Κοζάνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 56χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι 56χρονος εισήγαγε λαθραία από το εξωτερικό φιάλες αλκοολούχων ποτών, αφαιρούσε από αυτές τις ξενόγλωσσες επιγραφές, επικολλούσε τις ελληνικές επιγραφές και τις ταινίες ασφαλείας και στην συνέχεια τις διέθετε προς πώληση στην αγορά.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικής εκπροσώπου και κλιμακίου του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Μακεδονίας, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

341 φιάλες περιέχουσες διάφορα οινοπνευματώδη ποτά,
43 δέματα με διάφορες αυτοκόλλητες ετικέτες από μάρκες αλκοολούχων ποτών (στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα),
1 σακούλα απορριμμάτων περιέχουσα ξενόγλωσσες ταινίες σφράγισης φιαλών αλκοολούχων ποτών, ξενόγλωσσες χρησιμοποιημένες ετικέτες αλκοολούχων ποτών και ξενόγλωσσες χρησιμοποιημένες αυτοκόλλητες ταινίες σφράγισης χαρτοκιβωτίων και
1 καρτελάκι με 6 αυτοκόλλητα μάρκας αλκοολούχου ποτού.

Οι ανωτέρω φιάλες αφού κατασχέθηκαν, στην συνέχεια παραδόθηκαν στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Μακεδονίας για την επιβολή των προβλεπόμενων δασμών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.