Ήττα εντός έδρας για την Κοζάνη από τα Τρίκαλα



Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τα Τρίκαλα που επικράτησαν της Κοζάνης 1-0.  Με την εκτός έδρας νίκη τα Τρίκαλα, πέρασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Εθνικής, καθώς εκμεταλλευτήκαν  την ισοπαλία του Καραϊσκάκη με τον Ρήγα Φεραίο, στο Βελεστίνο.  

Το παιχνίδι, δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Άχρωμο στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Τα Τρίκαλα, καλύτερα, αλλά χωρίς να εντυπωσιάσουν. Η πρώτη ευκαιρία για τους Θεσσαλούς στο 8,  με το σουτ του Τέλλου να βρίσκει στο δοκάρι. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, ήρθε στο 17. Ο Κουτσόπουλος σέντραρε και  ο Πέντσας με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0

Οι συνθέσεις

Κοζάνη: Σταματόπουλος, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπιρής (46’Μπίντσης), Αλιατίδης, Καραμπατσάκης, Τσικόπουλος, Δρόσος, Ζυγκερίδης (60′ Δούμας), Ταφαρλής, Παπαδόπουλος

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Κουτσόπουλος, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλλος, Καμπλιώνης (89′ Ρετζιλάς), Παν. Παπαευθυμίου, Μοσχάκης (90′ Γεωργάκης), Μπασιάκας, Πέντσας, Μηνάς (80′ Χρ. Παπαευθυμίου)

onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.