Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Νέα Πρόταση Μηχανικών» – Δείτε φωτογραφίες



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, ώρα 17:30 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Νέα Πρόταση Μηχανικών», στο Restaurant Laktarius στην Κοζάνη. Η οργανωτική επιτροπή είχε φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την προετοιμασία της εκδήλωσης και έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παρισταμένους  να αισθανθούν ευχάριστα  σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα. Μέλη και φίλοι της παράταξης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και γέμισαν την αίθουσα, παρά τις δύσκολες καταστάσεις, που βιώνουμε όλοι μας, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την γιορτινή εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον επικεφαλής της παράταξης Ν. Συλλίρη.  Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση  και απέφυγε, για λόγους ευνόητους, να αναφερθεί στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Με δεδομένο ότι είχε προηγηθεί η πρόσφατη ετήσια συνέλευση απολογισμού και προγραμματισμού δράσης δεν αναφέρθηκε στα της παράταξης.

Περιορίσθηκε στις ευχές για «καλή Χρονιά» με υγεία, δύναμη, δημιουργία, ελπίδα και  αλληλεγγύη.

234tgyjg

Ο Ν. Συλλίρης (επικεφαλής), Ο Π. Σανόπουλος (γραμματέας) και η Ε. Ζαχαριάδου (πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής),  έκοψαν τη βασιλόπιτα και την μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους (μέλη και φίλους).

Στην συνέχεια ακολούθησε  φαγητό, κρασί και διασκέδαση!

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχαριστίες και ανταλλαγή ευχών για μια χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

345fhjukf

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.